Skip to content

Фізика елементарна

Документи почуттів

Що означає деактивувати обліковий запис у Фейсбуці?

2025 adminРізне

Якщо ви видалите або деактивуєте свій обліковий запис, то разом з ним буде видалено або деактивовано всі його профілі. Докладніше про те, як видалити або деактивувати окремий профіль. Якщо ви деактивуєте обліковий запис: Ви зможете повторно активувати його в будь-який момент.

Деактивація облікового запису користувача означає, що користувач не зможе виконати вхід до системи, при цьому особиста інформація, дії, файли, історія та інша інформація зберігатимуться в системі. Ви можете звернути цю зміну в будь-який момент і зробити обліковий запис користувача знову активним.

Також це може бути корисно у випадках, коли користувач перебуває у відпустці або просто хоче відпочити від постійних оповіщень. Однак є й серйозніші причини деактивації, наприклад, у разі втрати доступу до облікового запису або побоювання за безпеку особистих даних.

Ви можете дізнатися це, спробувавши перевірити їх профіль та останні повідомлення. Порожня або неактивна сторінка означає, що вони деактивували свій обліковий запис . Повідомлення "Контент недоступний" означає, що ви заблоковані.

Як деактивувати обліковий запис Facebook за допомогою Центру облікових записів? #

  1. В основному профілю натисніть значок …
  2. Перейдіть донизу та виберіть Установки та конфіденційність.
  3. Натисніть Центр облікових записів.
  4. Виберіть Особиста інформація.
  5. Натисніть Керування обліковим записом.
  6. Натисніть Деактивація або видалення.

Якщо ви деактивуєте обліковий запис: Ви зможете повторно активувати його будь-якої миті. Люди не бачитимуть вашу хроніку і не зможуть знайти вас. Деяка інформація може залишитися видимою для інших людей (наприклад, надіслані повідомлення).

Якщо обліковий запис був деактивований, це означає, що власник облікового запису або платформа зробили дії щодо його відключення або призупинення.

Деактивований обліковий запис означає закритий аккаунт . Це як закриття банківського рахунку чи рахунку кредитної картки. У більшості випадків власник облікового запису – це той, хто його деактивує.

Вимкнення цієї функції означає, що ви не зможете надсилати або отримувати нові повідомлення, ваш профіль не відображатиметься в результатах пошуку, і ви не зможете читати свої попередні повідомлення але ваші контакти зможуть читати будь-які попередні повідомлення між вами. Повідомлення будуть доступні лише для перегляду, тобто ваші друзі не можуть їх змінювати.

Навігація записів

Previous: Що сталося у Н2О Ростов-на-Дону?
Next: Що таке комунаційна плата ftdi?

  • Що особливого в Геловіні 2024 року?
  • Який iPhone краще 12 чи 13?
  • HE1 Samsung
Proudly powered by WordPress | Theme: goldy-mex by inverstheme.