Що означає видалити обліковий запис?
Ви втратите всі дані й вміст цього облікового запису, як-от електронні листи, файли, календарі й фотографії.
Як видалити акаунт у Facebook?
Торкніться Налаштування та конфіденційність, а потім – Налаштування. Торкніться Налаштування сторінки. У розділі Інформація про сторінку Facebook торкніться опції Доступ і керування. Торкніться Деактивація та видалення.
Що означає видалений акаунт?
Видалення облікового запису Це означає, що після видалення ви втрачаєте доступ до свого облікового запису і всіх пов'язаних з ним даних.
Що означає деактивувати аккаунт?
Якщо ви деактивуєте свій обліковий запис: ви завжди можете знову його активувати; користувачі не зможуть переглядати ваш життєпис і знайти вас; інші користувачі зможуть переглядати певну інформацію (наприклад, надіслані повідомлення).
Ваш профіль, світлини, дописи, відео й інший контент буде видалено назавжди. Ви не зможете їх відновити. Ви не матимете змоги спілкуватися у Facebook Messenger.
Щоб остаточно видалити обліковий запис, виберіть «Продовжити з видаленням облікового запису». Соцмережа повідомить, що можна просто деактивувати профіль і запр …
важко дивитись на свій же акаунт на йобаному фікбуці неактивний з 2019 і НЕ МОГТИ ЙОГО ВИДАЛИТИ бо я не пам’ятаю блять як туда логінитись. Johan Liebert GIF.