Справа в тому, що якщо просто закрити вкладку з ВКонтакте або сам браузер, то статус «Online» відображатиметься ще протягом п'ятнадцяти хвилин. І якщо просто тримати вкладку відкритою, але не переходити в інші розділи сайту, такі як спільноти, профілі або новини, ви підете в офлайн лише через 15 хвилин.
Запустіть додаток VK Месенджер та натисніть Настройки в нижньому правому куті. Виберіть Конфіденційність → Хто бачить, що я маю онлайн. Встановіть відповідне значення. Воно дозволить вам або повернути, або приховати статус онлайн від інших користувачів.
Причини проблем із зазначенням часу можуть бути такими: на Вашому пристрої вибрано неправильний часовий пояс. на вашому пристрої не оновлено операційну систему. на Вашому пристрої встановлено неправильний час і вимкнено синхронізацію.
Статус онлайн знаходиться у правій нижній частині фотографії профілю. У мобільному додатку є узагальнена інформація: кількість годин або днів з моменту останнього входу.
Якщо ви виявляєте, що ваш онлайн-статус у соціальній мережі відображається некоректно або без вашої активної участі, можливо, варто перевірити наявність розширень або програм, які можуть взаємодіяти з вашим браузером або соціальною мережею та надавати таку інформацію третім сторонам.
Відкрийте розділ Безпека та вхід особистого кабінету VK ID. Виберіть пункт Історія активності в блоці Мої пристрої, щоб переглянути весь доступний список сеансів..
Соціальна мережа ВКонтакте запустила нову функцію для спільнот – статус «Онлайн». Він підтверджує, що адміністратори готові відповісти на запитання користувачів протягом кількох хвилин. При включенні статусу на сторінці з'являється блок із зеленим індикатором. Статус включається та вимикається у повідомленнях спільноти.
В особистому кабінеті VK ID перейдіть до розділу Безпека та вхід. Щоб скинути конкретну сесію, у блоці Інші сеанси натисніть потрібний сеанс → Завершити сеанс. Щоб завершити всі сеанси, окрім поточного, у блоці Поточний сеанс натисніть кнопку Завершити всі сеанси.