Чи працюватиме смартфон без облікового запису Google Якщо ви хочете отримати коротку відповідь, то — так. Смартфон на Android може працювати без облікового запису Google. Тобто вам не обов'язково заводити обліковий запис, передаючи цим дані американської компанії.
Якщо ви хочете використовувати свій телефон Android без Google, є кілька рішень. Прийміть альтернативний метод, який поважає конфіденційність та безпеку ваших персональних даних . Є кілька хороших звичок, які ви можете запозичити, щоб уникати використання служб та програм Google на щоденній основі.
Будь-який обліковий запис Google, який використовувався на телефоні до відновлення початкових налаштувань, дозволить вам пройти етап автентифікації. Якщо ви забули пароль облікового запису Google, використовуйте веб-браузер на комп'ютері та перейдіть на сайт www.google.com/accounts/recovery, щоб спочатку відновити свій пароль.
Використання Android без входу в обліковий запис Google зменшує частину інформації, яку ви видаєте . Тим не менш, це не перетворить ваш пристрій на привид. Процес пінгування та підключення до стільникових веж робить мобільні телефони по суті відстежуваними.
Виявляється принаймні у випадку зі старими телефонами Android , ви можете налаштувати пристрій Android без входу до облікового запису Google .
Без роботи сервісів Google використання Android-смартфонів стане практично неможливим. Сервіси Google Mobile Services є невід'ємною частиною ОС Android. Вони забезпечують функції геолокації, прогноз погоди, а також виклик кур'єрів, таксі і так далі.
Як уникнути видалення облікового запису Найпростіший спосіб зберегти активний обліковий запис Google входити до неї не рідше одного разу на 2 роки. Якщо ви нещодавно користувалися своїм обліковим записом Google та/або виконали через неї ряд дій (надсилали листи, завантажували або дивилися контент тощо).
З: Для чого це потрібно? В: Це не дозволить іншим людям використовувати пристрій, якщо вони скинуть його до заводських налаштувань без вашого дозволу . Наприклад, якщо ваш пристрій втрачений або викрадений, лише той, хто має обліковий запис Google, зможе повторно використовувати пристрій після скидання налаштувань.